3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Pus la punct de politisti, dupa ce a facut scandal intr-un bar

adriscom

Zilele de glorie ale scandalagiilor din baruri par sa se fi incheiat in orasul Pascani, datorita reactiei prompte si ferme a politistilor pascaneni care intotdeauna au stiut cum sa calmeze spiritele incinse.

Mai avem totusi exemple in oras care ne arata ca nu toti cetatenii se supun codului de buna cuviinta, marturie a faptului ca radacinile raului nu pot fi definitiv starpite.

Cu toate acestea, politistii locali sunt mereu in alerta, asa cum au fost si in data de 10 noiembrie in ceea ce-l priveste pe Tanase Constantin, din localitatea Motca. Aflat in barul SC. Adriscom SRL, de pe strada Zimbrului, acesta proferase injurii, expresii jignitoare si amenintari cu acte de violenta la adresa pascaneanului Florea Cezar, motiv pentru care a fost amendat cu suma de 500 de lei, conform legii 61/1991.

Pe timpul verificarilor, organele de ordine au constatat ca cel care indraznise sa tulbure linistea si buna desfasurare a comertului in bar, pe langa faptul ca avea discernamantul bunei cuviinte afectat de alcool,  avea si cartea de identitate expirata. Din acest motiv, politistii pascaneni l-au mai amendat inca o data, cu suma de 40 de lei, potrivit OUG 97/2005.

 

Orizont.info

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI