More

  Propunere interesanta: acces pentru tineri pe terenurile de sport

  Array

  Untitled

  Un consilier local intentioneaza sa depuna un proiect asa incat tinerii sa aiba acces pe terenurile de sport ale scolilor.

  Anuntul a fost facut in cadrul emisunii, Ora de Sport, difuzata marti, 19 martie 2013, de catre consilierul local Marius Pintilie.

  Terenurile ar urma sa fie amplasate unul in zona deal iar altul in zona vale. Este vorba despre terenul Liceului “Miron Costin” si cel al Scolii “Iordachi Cantcuzino”, care ar urma sa fie ingradite pentru ca accesul sa se faca separat.

  Motivul care la determinat pe Marius Pintilie sa vina cu o astfel de propunere a fost dat de faptul ca tinerii pascaneni s-au plans in ultimii ani ca nu au unde sa faca sport in municipiu.

  Daca proiectul va fi depus la Secretariatul Consiliului Local, acesta va ajunge cel mai probabil pe masa consilierilor in sedinta din luna aprilie.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  Deschiderea sesiunii de programare la vaccinare pentru februarie – martie

  Autoritatile anunta ca platforma pentru vaccinarea anti COVID-19 a fost actualizata si permite programarea persoanelor din etapele I si a II-a, începând cu 1...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI