-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021
Array

Proinvest Pascani angajeaza peste 500 de persoane in urmatorii 3 ani

Noi oportunitati pentru cei care cauta un loc de munca. O societate din Pascani a anuntat pe retelele de socializare ca intentioneaza sa angajeze minim 500 de salariati, in urmatorii trei ani de zile. Proiectul ar urma sa fie sutinut si din fonduri guvernamentale, iar salariul minim net va fi de cel putin 1850 lei.

„Proinvest Group va angaja in urmatorii 3 ani peste 500 de persoane, din care 250 de persoane in cadrul unui proiect cu ajutor de stat pentru dezvoltarea productiei de scule in fabrica SCUDAS, iar restul pentru proiectele aflate in derulare. Salariul net va fi de cel putin 1850 lei.
Noile locuri de munca sunt pentru operatori CNC, operatori masini speciale, forjori, tratamentisti, sudori, frezori, strungari, sculeri matriteri, rectificatori, ingineri vanzari, ingineri proiectanti, manageri de proiect, ingineri calitate, specialist achizitii si economisti.
Compania Proinvest Group dezvolta, produce si comercializeaza componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie si are 350 de de angajati si o cifra de afaceri de 25 milioane euro. Dupa finalizarea proiectelor in derulare, numarul de angajati va ajunge la 1000” se arata in anuntul postat pe Facebook.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Nacuta cere ca „Autostrada Unirii – A8 să redevină o priorietate pentru acest guvern și pentru Ministerul Transporturilor”

De câteva zile a fost lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Planului Investițional pentru...

Relaxări de Sărbători. Interdicțiile de circulație și masca obligatorie pe stradă, eliminate. La mall se poate intra și cu test negativ

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus marți, în cadrul hotărârii de prelungire a stării de...

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI