Slider

Executivul din Pascani mai face un pas pentru delegarea servicilor de administrare a standului, cimitirelor si parcarilor cu plata si cele rezidentiale din municipiu. Incepand de ieri, a fost declansata etapa de dezbatere publica a proiectelor care urmeaza sa fie supuse aprobarii Consiliului Local, cel mai probabil in sedinta de la sfarsitul lunii iulie. Cetatenii si organizatiile non-profit interesate pot trimite in scris, observatii si propuneri privind functionarea celer trei servicii, cel tarziu pana pe data de 26 iunie 2017.
Ele urmeaza sa fie date in administrare fostului operator de apa si canalizare Prest `Serv Apa SA. In acest sens legislativul local a aprobat modificarea statului societatii, in sedinta de la sfarsitul lunii mai.

In paralel cu derularea formalitatilor administrative Primaria incearca sa pregateasca terenul pentru ca serviciile sa fie functionale cat mai grabnic.

Reprezentantii executivului sustin ca strandul va fi deschis in maxim doua saptamani de zile, dupa revopsirea bazinului, procedura de achizitii a materialelor fiind incheiata de curand. De asemenea pentru terenul unde va fi amenajat noul cimitir a fost facuta o noua carte funciara si sunt pregatite documentatiile pentru amenajarea parcarilor.

Pr. HCL Delegare Administrare Cimitire by orizontul pascani on Scribd

Pr. HCL Delegare Administrare Strand by orizontul pascani on Scribd

Pr. HCL Delegare Parcari in Municipiul Pascani by orizontul pascani on Scribd

Slider
loading...