8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Proiecte votate în mai puțin de jumătate de oră. Câțiva consilieri pășcăneni nu au fost prezenți

Cele trei proiecte de hotarare care se aflau pe ordinea de zi pentru sedinta extraordinara programata astazi de catre Consiliul Local Pascani au fost aprobate. Asta dupa ce in sala au venit doi consilieri chemati la insitentele primarului orasului pentru indeplini cvorumul. Din totalul de 19 consilieri, au fost prezenti 11, apoi 13 consilieri locali.

sedinta cl pascani 17 iunie 2014

In aproape jumatate de ora, sedinta extraordinara de Consiliu Local programata astazi s-a terminat. Proiectele propuse spre dezbatere si aprobare de catre primarul orasului, Dumitru Pantazate au fost votate de catre consilierii prezenti in sala, dupa ce au ajuns la sedinta inca doi consilieri de la PSD, pentru a fi validate proiectele. Este vorba despre Gabriela Nedelcu si Paul Costan.

Proiectele initiate de catre primarul municipiului si votate sunt aprobarea contractului  linie de credit  pentru investitii, a contractului  de ipotecă  asupra  creanțelor  rezultate  din veniturile  bugetare  ale autorității administrației  publice locale  și a contractului  de ipotecă  imobiliară între CEC Bank SA și Municipiul Pașcani.

Al doilea proiect face referire la aprobarea acordului de parteneriar intre municipiu si SC Compania Artistica Mix Music Show SRL.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a fost cel privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pașcani pe anul 2014.

Materialul video in intregime poate fi urmarit pe platforma online www.bittv.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Șeful CNCAV: Administrarea dozei a 3-a de ser anti-COVID va începe mai devreme. Ce categorii de pacienți vor primi vaccinul suplimentar

Doza a 3-a de vaccin anti-COVID ar putea începe în România mai devreme de data de 3...

Modificări de impact la Legea RCA

Românii, inclusiv cei peste 8 milioane de șoferi, ar putea beneficia de prevederile unui proiect de Ordonanță...

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI