2.7 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Probleme nerezolvate în spațiile de joacă din municipiu

În ciuda eforturilor anunțate ale reprezentanților administrației locale, locurile de joacă din municipiu încă nu sunt pregătite corespunzător pentru copii.

Deși lucrările de igienizare și reparații la spațiile de joacă din Pașcani au debutat la începutul lunii iunie, în zona Vale, încă sunt multe probleme rămase nerezolvate.

Ploile din ultimele zile au reușit să inunde parcul din spatele blocului C9 din zona Vale, iar în urmă mai pot fi observate bălţile de apă.

De asemenea, în parcul din spatele cofetăriei Riama, puținele mobilierele de joacă prezintă urme vizibile de deteriorare și pot reprezenta un pericol pentru siguranța celor mici. Mai exact, echipamentele unde copiii vin să se distreze necesită înlocuirea unor părți de material lemnos sau metalic. Mai rămâne și problema acoperișului foișorului din această zonă, care este unul vechi, iar, în ciuda faptul că anii au trecut, prea puține reparații au fost făcute.

Precizăm că pe lista parcurilor care necesitau lucrări de reparații se aflau și alte locuri de joacă din municipiu. Astfel, au fost anunțate lucrări în parcul de la intersecția străzilor Casa de Apa cu Traian Vuia, continuând cu cel de pe strada Moldovei, de pe 1 Decembrie, dar și cu cel din spatele blocului, vizazi de Biserica Sfânta Vineri.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Expoziție cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Muzeul Municipal Pascani sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, printr-o...

Pășcănenii se plâng că nu au bani sa achite dările la bugetul local

Cresterea taxelor si impozitelor locale cu cca. 40% a...

Problemele de fond funciar amânate, nu rezolvate

Dezamagire in randul pascanenilor care au ajuns joi, 20...

Sticla va fi colectată separat, de luna viitoare

Se modifică programul de ridicare a deseurilor din sticla...

Noii directori de la școlile din Pașcani au semnat contractele de management

Noii directori de la scolile din Pascani au semnat...