18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Probleme la proiectul de reabilitare a parcului Peștișorul. Noul termen de execuție – sfârșitul lunii august

Discutii aprinse privind finalizarea proiectului de reabilitare a parcului Pestisorul din Pascani. Astazi, la primariei s-au intalnit reprezentantii administratiei locale impreuna cu proiectantii si constructorii care se ocupa de amenajarea parcului, pentru a analiza si gasi solutii la problemele aparute.

parc

Programata la ora 11, sedinta a inceput mult mai devreme, presa neavand voie sa participe la intalnire. Dupa mai bine de doua ore de discutii, reprezentantii firmei care a castigat licitatia au mers la fata locului pentru a vedea stadiul lucrarilor.

Inginerul Iulian Pertu spune ca s-a discutat detaliile de executie pentru locurile de joaca si elementele decorative care urmeaza sa fie amenajate in parc.

Tot in cadrul sedintei s-a discutat si despre noul termen pentru finalizarea investitiei, sfarsitul lunii august. Asta chiar daca pe panourile de la intrarea in parc sunt afisate alte termene de executie, depasite: noiembrie 2013, respectiv aprilie 2014.

Dupa sedinta de lucru, proiectantii au mers in parc sa vada stadiul lucrarilor. Conform planului, urmeaza sa fie amenajate locurile de joaca pentru copii, terenuri de sport – baschet sau scheibord, pista pentru biciclisti sau locuri de recreere.

proiect parc

Reabilitatea parcului Pestisorul face parte din Planul de Dezvoltare a Zonei Vale, investitie estimata la aproximativ 6 milioane euro din fonduri comunitare si cofinantare de la bugetul local. In vara acestui an urmeaza sa fie incheiat contractul pentru ultima componeanta a proiectului – reabilitarea Esplanadei, a scarilor mari si a celor mici precum si a 4,8 km de strada. www.bittv.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI