-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Primarul si văcuța de carton. Oborul nu mai este o prioritate!

Municipiul Pașcani nu are si nu va avea prea curând un obor pentru vânzarea animalelor. Primarul Marius Pintilie a precizat in cadrul unei conferințe de presa ca o astfel de investiție ar fi necesară, dar sunt alte priorități la bugetul local cum ar fi de exemplu piețele, cimitirul, parcările si sensurile giratorii. Deocamdată nu se știe exact locația si cât ar costa lucrările de amenajare.

Investiția era considerată o prioritate, acum câțiva ani de zile, de actualul edil, pe vremea când era consilier local in opoziție. In primavara anului 2016, in plina campanie electorala, Marius Pintilie a făcut un live pe Facebook de pe terenul alocat pentru amenajarea oborului, in care a criticat administrația locală. Pentru a fi mai convingător s-a filmat alături de o oaie, o pasare si o văcuță din carton , in timp ce afara ploua.

Menționăm ca pe lista priorităților din campania electorala, reevaluate după câștigarea alegerilor se afla si Lacul Pestisorul, curățenia in subsolurile blocurilor cu finanțare de la bugetul local, eliberarea in regim de urgență a titlurilor de proprietate si altele. Toate au fost amânate pe motiv ca ar fi alte priorități sau probleme de organizare a administrației locale.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI