0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Primarul Pascaniului, bilanţ la sfârşit de an

Bilanţ la sfârşit de an, mulţumiri şi urări, în ultima şedinţă din acest an a Consiliului Local. Primarul Dumitru Pantazi a prezentat pe scurt realizările administratiei locale în anul 2017 şi le-a mulţumit păşcănenilor pentru plata taxelor şi impozitelor la bugetul local. El a subliniat faptul că şi în acest an au fost realizate o serie de investiţii pentru modernizarea municipiului remarcate şi apreciate mai ales de cei care se întorc din strainatate.

Administratia locală încheie anul 2017 cu un excedent de 1,4 milioane de lei în condiţiile în care veniturile estimate au fost încasate în proporţie de 98.2%. Edilul municipiului a explicat că nu toate investiţiile şi cheltuielile propuse au fost îndeplinite din cauza procedurilor complicate de achiziţie. În schimb administratia publică a reuşit să asigure bună functionare a Primăriei şi a unităţilor subordonate Consiliului Local şiş a continuare lucrările de modernizare ale municipiului apreciate de cetăţeni.
În acelaşi context primarul Pantazi le-a mulţumit consilierilor locali pentru că i-au sprijinit proiectele. El a spus că va reveni cu o parte din cele care nu au fost votate. Mulţumiri au primit şi funcţionarii din subordine, jurnaliştii dar mai ales cetăţenii municipiului pentru plata taxelor şi impozitelor.
Consilierii locali nu prea au fost interesaţi de mesajul primarului. În sala s-a făcut gălăgie imediat după terminarea şedinţei. La final aleşii locali au ciocnit un pahar de şampanie apoi au fost invitaţi să urmărească spectacolul colindatorii veniţi la Primărie.

DE LA ACELAȘI AUTOR