Noi promisiuni din partea administratiei locale pentru modernizarea municipiului Pascani. Primarul, Dumitru Pantazi, a facut ieri mai multe vizite de lucru in teren, in zona Vale a orasului. Este vorba despre piata agroalimentara de pe strada Ceferistilor si stadionul de rugby din apropierea acesteia. Se cauta solutii pentru amenajarea si modernizarea acestor doua obiective, aflate intr-o situatie deplorabila in acest moment.

 

Se cauta in continuare, de ani de zile, solutii pentru amenajarea stadionului de rugby din zona Vale a Pascaniului, precum si modernizarea pietei agroalimentare de pe strada Ceferistilor. Edilul, Dumitru Pantazi, a facut ieri o vizita de lucru la cele doua obiective de mare interes pentru pascaneni, care in acest moment, se afla intr-o stare jalnica.

Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon, in ceea ce priveste piata se vor face achizitii pentru studiile de fezabilitate privind oportunitatea modernizarii.

Situatia este la fel si la stadion. Sunt discutii si se lucreaza la documentatie privind ingradirea terenului si amenajarea unei parcari a obiectivului. Deocamdata, zona este plina de apa, iar sportivii isi fac antrenamentele prin balti.

Mentionam ca de-a lungul timpului, autoritatile locale au promis ca vor amenaja stadionul din zona respectiva. In urma cu doi ani, fostul viceprimar al municipiului, Vasile Axinte, declarata pentru presa judeteana, respectiv ziarul Buna Ziua Iasi, ca lucrarile de amenajare vor incepe din primavara anului 2015. Au trecut doi ani de atunci si nu s-a facut, deocamdata, nimic.

Slider
loading...