Slider

Primul om din comuna Deleni, cel care are puterea de a schimba lucrurile in comunitate, a prezentat in urma cu cateva saptamani, in fata alesilor locali, raportul pe anul trecut . Dumitru Prigoreanu a vorbit in ultima sedinta de Consiliu Local despre realizarile din 2016, atat ale lui ca si primar, cat si ale compartimentelor care fac parte din cadrul Primariei comunei.

Primarul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu, si-a prezentat in ultima sedinta de Consiliu Local raportul pe anul 2016. Primul om din comuna a vorbit atat despre investitiile facute cat si despre activitatile compartimentelor din subordinea Primariei. A inceput cu hotararile de Consiliu Local, cele care stabilesc buna functionare a comunitatii. In 2016, au fost 155 de astfel de acte emise, dintre care 151 la initiativa edilului.

 
In ceea ce priveste executia bugetara pe anul trecut, alesul local a vorbit atat despre proiectele cu fonduri europene, cat si despre cele finantate de Guvern sau din bugetul comunei. S-au facut proiecte pentru asfalt, extindere de gaz si iluminat public, pentru modernizarea sediului primariei si altele.

 

 

Potrivit celor spuse de edilul comunei, Dumitru Prigoreanu, anul acesta din venituri proprii este asigurata suma de peste 3.000.000 lei, doar pentru investitii.

 
Mentionam ca raportul primarului, in versiunea completa, il puteti gasi pe site-ul Primariei Deleni, la sectiunea Hotarari ale Consiliului Local, in sedinta de pe data de 26 mai 2017.

Slider
loading...