More

  Primăria SRL face curat în casele oamenilor

  Array

  Cereri mai puţin obişnuite la audienţele de astăzi. Două păşcănence s-au prezentat la sediul administraţiei locale şi au cerut aleşilor locali să le rezolve problemele cu mizeria şi gândacii din apartamentul vecinilor sau să le acopere blocul.

  Primul caz este al Alinei Miron de pe Aleea Tineretului. Femeia şi-a modernizat recent locuinţa, însă acum are probleme cu gândacii veniţi dintr-un apartament rămas gol după ce proprietarul a murit. Tânăra a adus şi o lista cu semnături de la vecinii săi pentru ca reprezentanţii Primăriei să între în casă să facă dezinsecţie şi deratizare.

  Reprezentanţii administraţiei locale i-au promis femeii că vor încerca să dea de rudele bărbatului decedat deoarece nu pot intră în imobil fără acordul proprietarilor sau moştenitorilor acestuia.

  Şi la un bloc de pe Aleea Sportului sunt neînţelegeri între vecini. Elena Ioan a venit la audienţe şi a solicitat repararea acoperişului. Păşcăneancă spune că de ani buni încearcă să îşi convingă vecinii să contribuie financiar pentru a rezolva această problemă însă locatarii nu sunt interesaţi de investiţie.

  Viceprimarul municipiului i-a transmis femeii că va lua legătura cu Asociaţia de proprietari pentru a găsi o soluţie la problema păşcănencei.

  Reamintim că potrivit legii toate asociaţiile de locatari din România sunt obligate să întreţină clădirile şi să repare problemele apărute la acoperiş, instalaţii, uşile şi sistemele de iluminat ale imobilului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp