More

  Primaria Pascani a inceput repararea strazilor din suburbii

  Array

  reabilitare suburbii

  Primaria a inceput sa reabiliteze cu piatra concasata o serie de strazi ce nu sunt asfaltate din suburbiile Pascaniului.

  In acest sens, dis de dimineata angajatii Primariei, au inceput repararea strazii din suburbia Blagesti ce face legatura cu comuna Vantori. In aceasta suburbie vor fi reabilitate un total 9 strazi: Oituz, Rapa Galbena, Pacii, Vasile Parvan, Bisericii, Eternitatii, Fundac, Avram Iancu si Arcului.

  Apoi vor continua lucrarile de reabilitare a strazilor  din suburbiile Sodomeni si Bosteni, unde ploile din ultima perioada au afectat anumite portiuni, in special cele situate in panta. Urmeaza sa fie reabilitate si drumurile din suburbiile  Gastesti, Lunca.

  In acest sens administratia locala a contractat o cantitate de 4700 mc de piatra concasata, in valoare de 2,2 miliarde de la societatea Geko Construct Pascani.

  Primarul Dumitru Pantazi, crede ca lucrarile vor fi  finalizate pana la sfarsitul lunii august si ca in anii urmatori pe strazile principale din suburbii ar urma sa fie pus covor asfaltic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp