1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Primăria Pașcani a aprobat cofinanțarea proiectului Impark Zone

Administrația locală a decis să acorde sprijin financiar unui club de voluntari din Pașcani, pe baza unui acord de parteneriat între municipalitate și Școala Gimnazială Specială.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de luni, 31 mai, au fost prezenți și unii dintre tinerii din cadrul  Clubul de voluntariat “Impact Special” care au prezentat emoționați proiectul.

Bugetul estimat al proiectului este de 90.000 lei. Din această sumă, o cofinanțare de 65% va fi asigurată de primăria municipiului Pașcani și ar urma să servească pentru achiziționarea Foișorului și a materialelor necesare pentru pictarea unei porțiuni din gardul de beton din apropierea Clubului Sportiv Municipal Pașcani.

Restul cheltuielilor vor fi suportate de către tinerii voluntari, care își doresc organizarea în această zonă a unor activități artistice și ateliere tematice, care să ajute la dezvoltarea creativă a tinerilor.

Menționăm ca proiectul este în desfășurare și s-au făcut deja activități de curățenie și amenajare a spațiului verde, iar de curând au început și pregătirile necesare pentru pictarea gardului, confecționarea și montarea de bănci handamede din paleți, precum și achiziționarea de hamace.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși...

Sfaturi pentru cei care primesc facturi exagerate la energie

Consumatorii care primesc facturi la electricitate şi gaze, pe...

Primăria Municipiului Pașcani angajează juriști

Primăria municipiului Pașcani intenționează să angajeze doi juriști. Concursul...

Extindere de rețele de apă la Deleni

Vești bune pentru locuitorii comunei Deleni! A fost semnat...

Donații de calculatoare la Clubul Copiilor din Pașcani

Vesti bune pentru cei inscrisi la Clubul Copiilor din...