More

  Primaria lamureste opinia publica cu privire la montarea noului sistem de securitate

  Array

  sistem de amprentare

  Administratia locala face lumina cu privire la cititorul de amprenta, subiect atat de dezbatut in presa in ultimele zile.  

  Potrivit alesilor locali, acest sistem este menit sa organizeze, nu sa restrictioneze accesul in Primaria Pascani, avand totodata rolul de a preveni posibilele incidente.

   

  Mai multe detalii se regasesc in urmatorul comunicat de presa:

              ,,Sistemul de securitate prevăzut cu cititor de amprentă şi cartelă montat la intrarea în sediul primăriei nu are rolul de a restricţiona accesul persoanelor în clădire.

  Intenţia este de a organiza accesul persoanelor în primărie, în sensul de a exista o evidenţă a persoanelor care intră în primărie, acestea fiind înregistrate într-un registru ţinut de ofiţerul de serviciu. În registru vor fi scrise datele persoanelor şi scopul pentru care au venit.

  Această activitate are rolul de a preveni eventuale incidente, deci accesul nu este interzis nici unei persoane, doar că acestea trebuie să se legitimeze şi să precizeze scopul pentru care au venit.

  Odată cu montarea sistemului de închidere automată a uşii, Primăria a primit un număr de 59 de cartele de acces, împreună cu instrucţiunile necesare pentru a introduce imaginea scanată a amprentei care permite deschiderea uşii.

  Aceste cartele vor fi distribuite angajaţilor Primăriei şi consilierilor locali ai municipiului Paşcani.

  Precizăm că persoanele care vor să se prezinte la unul din reprezentanţii Primăriei o pot face în aceleaşi condiţii ca şi până acum, nefiind interzis accesul nici unei persoane indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie, apartenenţă politică, convingeri, avere, origine socială.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI