-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Primar Gheorghe Hritcu din Scobinți, felicitat de prefectul județului pentru împlinirea împlinarea vârstei de 25 de ani de muncă în administrația publică

Primarul comunei Scobinți, Gheorghe Hritcu a fost felicitat pentru activitatea pe care a depus-o în cadrul administrației publice, timp de 25 de ani. Eforturile edilului nu au trecut neobservate, iar prefecul județului, Marian Grigoraș, s-a deplasat la Scobinți pentru a-l felicita personal.
Am participat astăzi, la Scobinţi, la un eveniment emoționant, prin care angajatii primăriei din această comună și consilierii locali l-au felicitat pe domnul primar Gheorghe Hritcu, la împlinirea a 25 de ani de muncă în administrația publică.
Acesta și-a început activitatea în slujba cetățenilor în anul 1996, ca viceprimar, iar din 2000 este primarul comunei Scobinţi, o comunitate frumoasă, care s-a dezvoltat prin contribuția sa deosebită.
În semn de apreciere, i-am oferit domnului primar o distincție din partea Instituției Prefectului și a Consiliului Județean Iași”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a prefectului.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt privind finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”

SC IRIS GHEŢ TRANS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului...

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...