Premii pentru șefii de promoție din Pașcani. Vezi cine primește o mie de lei, flori și diplomă

Șefii de promoție din Municipiul Pașcani vor fi cinstiți de administrația locală. Este vorba despre premierea lor în cadrul festiv, chiar de sărbătoarea orașului. Cei 17 absolvenți de gimnaziu și liceu vor primi câte o mie de lei, flori și diplimă din partea conducerii orașului. Acesta este un proiect de hotărâre ce urmează să fie dezbătut și votata de consilierii locali în cadrul ședinței programate pentru ziua de joi, 29 iunie.

17 elevi de la școlile din Pașcani și suburbii, ce au fost cei mai buni la învățătură vor primi bani, câte o mie de lei, flori și diplome din partea administrației locale. Cel puțin așa scrie în proiectul de hotărâre propus de viceprimarul Municipiului, Gabriela Nedelcu pentru ședinața de joi, 29 iunie, ce va avea loc la sediul administrației locale, începând cu ora 10:00.

Premierea va avea loc în cadrul deschiderii oficiale a manifestărilor dedicate sărbătorii orașului, cea de IX a ediție în ziua de 30 iunie, începând cu ora 14:45 în sala de festivități din cadrul Primăriei Pașcani. Fondurile necesare acoperirii cheltuielilor vor fi suportate din bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani aferent anului în curs, valoare fiind de 18 240 lei.

Elevii care fac cinste Municipiului datorită rezultatelor foarte bune în anii de școală sunt –

Frăsilă Ștefan, Târpescu George Cristian și Ciubotaru Adina de la Colegiul “Sadoveanu”, primii doi din clasa a VIII a, toți încheind etapa cu media 10 pe linie.

De la „Miron Costin” – Bădărău Cătălina Florentina, Costan Tudor și Veriverș Georgiana Maria, ultima menționată fiind șefa de promoție la liceu.

De la Colegiul “Unirea” – Budeanu Alin.

De la „Busuioc” – Nestor Maria, Nică Andreia și Popa Alina Bianca.

De la „Nicolae Iorga” – Mihai Alina Maria, Siminciuc Andrada.

De la „Cantacuzino” – Iulia Doroagă.

De la Școala Lunca Pașcani – Agrigoroaei Marian Constantin, Axinte Alexandra și Moroșanu Iustin.

De la Gâștești – Davidoaia Marian.

foto – arhivă

 

Slider
loading...