Sahistii pascaneni se claseaza pe podium aproape la orice competitie la care participa. Doi membrii ai Clubului Minerva din municipiu au reusit sa ocupe locul I si III, la anumite categorii, la Cupa Orasului Piatra-Neamt. Concursul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, iar sistemul de joc a fost elvetian in timp rapid, de doar 15 minute, pentru fiecare jucator.

Doua sahiste din Pascani, membre ale Clubului Minerva, se fac remarcate competitie dupa competitie, prin performanta. Mirela Nita si Petronela Balan s-au clasat pe podium la concursul “Cupa Orasului Piatra-Neamt”, ce a avut loc pe 16-17 iunie.

Prima dintre ele a luat locul I, la fete, categoria ELO 1501 – 1900, iar cea de-a doua, locul III, la categoria ELO 1002-1200.

Au participat 80 de concurenti, printre care si maestrul international, Andrei Istrățescu, iar sistemul de joc open elvetian, cu timp de joc rapid, de doar 15 minute +5 secunde pentru fiecare mutare / jucător / partidă.

Mentionam ca organizatorii, Asociaţia Judeţeană de Şah Neamţ în parteneriat cu Primăria Orașului Piatra Neamț, au oferit si premii in bani castigatorilor, in functie de fiecare categorie.

Slider
loading...