16.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

 PREMII PENTRU ÎNVĂȚĂTORI. O nouă ediție a “Domnilor profesori cu dragoste!”. Invitatul special va fi Ileana Șipoteanu

PREMII PENTRU ÎNVĂȚĂTORI.

O nouă ediție a “Domnilor profesori cu dragoste!”. Invitatul special va fi Ileana Șipoteanu

 În acest an a venit rândul învățătorilor să fie premiați în cadrul evenimentului Domnilor profesori, cu dragoste! Ca de obicei, cei care ne-au îndrumat pașii spre viață și ne-au format ca oameni vor primi un premiu în bani, diplomă de excelență și un buchet de flori. De asemenea, pentru ei va fi și un program artistic unde se vor cânta cele mai frumoase melodii. Seara nu va fi lipsită de surprize. Evenimentul este programat în apropierea Zilei educației, la începutul lunii octombrie.

Peste 20 de învățători ce au îndrumat zeci de generații și acum se bucură de pensie vor fi actorii principali în cadrul unei noi ediții a evenimentului „Domnilor profesori cu dragoste!” Astfel, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, vineri, 6 octombrie, începând cu orele 18:00 se va da startul evenimentului pregătit să fie unul memorabil pentru toți cei prezenți.

Intrarea este liberă, așadar toți cei care doresc să participe la premierea învățătorilor sau la spectacolul artistic sunt așteptați în număr cât mai mare.

Astfel, pe scenă vor urca rând pe rând învățătorii acum ieșit la pensie pentru a primi diploma de excelență, florile și premiul în bani. Noutatea în acest an face referire la faptul că nu va mai avea loc laudațio ci doar un cuvânt de deschidere și surprize pregătite de organzaitori.

De asemena, ca evenimentul să fie unul complet, seara va fi încheiată de un recital susținut de artista Ileana Șipoteanu ce acum are 50 de ani. De loc din județul Argeș, Ileana a reușit  de-a lungul anilor să obțină zeci de premii și diplome de excelență. Mai multe despre cântăreață aici.

Evenimentul face parte din activitățile din acest an organizate de Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, partener principal fiind administrația locală, bugetul votaat de aleși fiind de 20 mii lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Testele de salivă pentru elevi au ajuns la Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași a primit, ieri, 100.000 de teste de salivă pentru depistarea Covid. Acestea vor...

50.000 euro pentru intretinerea liniilor de cale ferata dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos

A fost scoasa la licitatie intretinerea caii ferate dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos...

Pe unde e bine să nu te afli în minivacanța de Ziua Națională a României. Harta care îți arată că poluarea este peste limita...

Poluarea poate fi verificată printr-o hartă, în timp real Echipa uRADMonitor cred în construirea a ceva care contează....

Ce s-a întâmplat cu “fata afgană”, care a ajuns pe coperta National Geographic și a devenit o imagine-simbol

"Fata afgană" cu ochi verzi, care a ajuns celebră în toată lumea după ce a apărut pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI