More

  Premii pentru fotbaliştii de la Ruginoasa

  Array

  Comuna Ruginoasa nu este cunoscută ţării numai prin bătaia de la sfârşit de an, cu bâte. Câţiva copii, pasionaţi de jocul cu mingea rotundă au reuşit să uimească fotbalişti de renume ai României cu plăcerea şi dorinţa de a câştigă orice meci pe care îl joacă. Micii fotbalişti, care au între 8 şi 9 ani nu ţin cont de numele echipei cu care joacă sau de cine îi antrenează, ei merg tot timpul cu gândul de învingători.

  fotbalisti ruginoasa
  Aşa s-a întâmplat şi la cea mai recentă competiţie la care au participat. Este vorba despre Turneul Internaţional Holiday Magic Cup 2015 care s-a jucat pe terenul sintetic de fotbal al CSMS Iaşi.

  Astfel au jucat cu echipele înscrise în grupa cum ar fi de la Bacău, Botoşani, Bucureşti sau Italia, şi au reuşit să ajungă până în finală.
  Aici au jucat fotbal cu prichindeii de la Sporting Club Comstar Vaslui, unde au piedut, ocupând poziţia a două a turneului. Anul trecut prichindeii au reuşit să câştige trofeul acestei competiţii, iar trofeul a fost înmânat de golgheterul Cupei Mondiale din 1990, italianul Salvatore „Toto” Schillaci.

  Turneul s-a desfăşurat în perioada 24 – 29 august. Ei au jucat la o grupa de vârstă mai mare decât ei. Chiar si asa, ei nu se opresc aici. În câteva zile vor merge la Turneul de fotbal pentru copii de la Târgu Mureş, unde vor participa echipe cu nume de calibru din ţară.

  Prichindeii au fost deja remarcaţi de către antrenorii de la echipe importante din ţară şi chiar de cei de la Federaţia de Fotbal din România.

  Echipa Unirea Ruginoasa este formată din portarul – Giani Mocanu, Răzvan Dinu, Marius Podeanu, Teodor Mocanu, Ionuţ Condac, Dan Ovidiu Nechifor, Bostan şi Hira.

  Echipa este înfiinţată de 2 ani de zile şi are ca obiectiv să câştige si Cupa Hagi – Danone. Micuţii sunt antrenaţi Constantin Cernauteanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp