15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

Premii pentru cuplurile de aur, la Todirești

Premii pentru cuplurile de aur, la Todirești

Pregătiri pentru sărbătoarea comunității. Chiar dacă mai este o lună până când va fi marcat evenimentul cu hram, spectacole și parc de distracții, adminisrația locală din comuna Todirești a pus deja la punct programul. Pe listă sunt artiști renumiți de muzică populară și ușoară dar și premeiera familiilor care au împlinit în acest an 50 ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu.

Luna august se lasă cu sărbătoare și în comuna Todirești. La hramul bisericii din localitate va avea loc o slujbă specială, iar administrația locală a pregătiri și un moment festiv. Mai exact este vorba despre premierea cuplurilor de aur din comună.

Pe listă sunt cinci cupluri care vor fi premiate cu câte 500 de lei, flori și diplome de onoare. Este vorba despre cuplurile Asaftei Mihaela și Ion, Manolache Elena și Vasile, Pascal Eugenia și Petru din satul Băiceni alături de cuplurile Buzatu Maria și Neculai, Pâslaru Maria și Ioan din satul Todiresti.

Pentru ei va avea loc o slujbă religioasă la care vor participa și preotul pensioar alături de protopopul Pavel Postolachi.

Menționăm că pe 20 august, duminică va avea loc serbarea localitățiii unde sunt invitați să cânte Lidia Buble, Ion Paladi și Aurel Moldoveanu.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Testele de salivă pentru elevi au ajuns la Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași a primit, ieri, 100.000 de teste de salivă pentru depistarea Covid. Acestea vor...

50.000 euro pentru intretinerea liniilor de cale ferata dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos

A fost scoasa la licitatie intretinerea caii ferate dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos...

Pe unde e bine să nu te afli în minivacanța de Ziua Națională a României. Harta care îți arată că poluarea este peste limita...

Poluarea poate fi verificată printr-o hartă, în timp real Echipa uRADMonitor cred în construirea a ceva care contează....

Ce s-a întâmplat cu “fata afgană”, care a ajuns pe coperta National Geographic și a devenit o imagine-simbol

"Fata afgană" cu ochi verzi, care a ajuns celebră în toată lumea după ce a apărut pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI