Administraţia locală din comuna Scobinti a premiat cei mai buni elevi de la cele două şcoli gimnaziale din satele componente. Aproape 30 de copii, care au avut cea mai mare medie pe clasa, au primit câte 100 de lei fiecare, pentru rezultatele bune din anul şcolar 2016-2017. Totodată şi profesorii au fost răsplătiţi pentru eforturile depuse.

Cine învaţă cel mai bine, este răsplătit. Acest principiu a contat în comuna Scobinti, unde 29 de elevi cu rezultate bune la învăţătură au fost premiaţi de administraţia locală. Mai exact, copiii cu cea mai mare medie pe clasa au primit câte 100 de lei.
Banii au fost daţi de la bugetul local, iar suma totală a fost de 3.950 de lei. Asta deoarece, şi o parte din profesorii care i-au îndrumat pe elevi către excelenţă au fost răsplătiţi pentru eforturile depuse.
Aleşii locali vor să sprijine învăţământul de calitate şi vor să găsească fonduri pentru a-i premia cu sume mai mari pe cei care obţin rezultate şi la olimpiadele şcolare.
Menţionăm că, edilul Gheorghe Hritcu a precizat că se vor caută resurse financiare şi pentru cei care duc numele comunei mai departe. Liceeni şi studenţii care au crescut în Scobinti şi au plecat să înveţe în liceele şi facultăţile din oraşele mari, vor primit bani dacă vor fi cei mai buni.

Slider
loading...