Premii pentru cei mai buni din Hîrlău. Premiul cel mare a fost de 800 lei

Bucurie mare în rândul elevilor cu rezultate bune la învățătură din Hîrlău. Aceștia au fost chemați rând pe rând de către conducerea orașului pentru a fi văzuți de toți cei prezenți în centrul localități și pentru a primi un mic dar din partae administrației locale. La final, câțiva elevi talentați au oferit și un moment artistic.

Pentru prima dată în orașul Hîrlău, copiii cu rezultate bune la școală dar și în sport au fost premiați. Decizia a fost luată de administrația locală, iar de 1 iunie, centrul localității a fost luat cu asalt de sutele de micuți și părinți pentru a participa la serbarea lor și la festivitatea de premiere.

Premiile cele mai mari oferite din bugetul local, de conducerea orașului – primar, viceprimar și consilierii locali – au fost de 800 de lei pentru elevii care au ajuns până la faza internațională și națională a unor concursuri și olimpiade școlare. Cele mai mici premii bănești au fost de 30 lei.

După ce, cei 250 de elevi merituoși la școală, festivaluri și competiții sportive au primti premiile a urmat un moment artistic și o demonstrație sportivă, foarte apreciate de sutele de oameni veniți în centrul Hîrlăului, la eveniment.

Distracția a continua pe raza orașului pentru că toți sărbătoriții au primit dulciuri din partea administrației locale. Mai mult, a fost amenajat și un loc unde au fost montate iujuri.

Copiii au îndrăznit ca de 1 iunie să-și dorească tot felul de cadouri dar și să se îmbrace în hainele persoanejelor din desene sau povești.

Și profesorii au fost premiați, de această dată doar cu diplome și flori.

Menționăm că proiectul de hotărâre pentru premierea copiilor din Hîrlău a aparținut primarului Radu Curcă și viceprimarului Raduc Sârbu, consilierii locali aprobând inițiativa, iar cei mai bucuroși au rezultat a fi copiii.

Slider
loading...