Slider

Prefectul ține audiențe la Hîrlău

Prefectul județului Iași, Marian Șerbescu vine la Hîrlău pentru a sta de vorbă cu cetățenii. Vizita este programată pentru joi, 22 iunie, începând cu ora 9:00. Persoanele doritoare se pot înscrie la telefoanele puse la dispoziție sau pe email. După audiențe, primarii din zonă sunt chemați la întâlnire pentru a prezenta problemele cu care se confruntă.

Audiențe cu prefectul județului Iași Marian Șerbescu la Hîrlău. Acestea sunt stabilite pentru data de 22 iunie, începând cu ora 9:00, la sediul Primăriei Hârlău.

„Așa cum am promis, voi continua seria audiențelor în teritoriu pentru a fi cât mai aproape de cetățenii județului, următoarea destinație fiind zona Hârlăului, pe data de 22 iunie, începând cu ora 9. Îi aștept pe toți cei care doresc o audiență, la sediul Primăriei Hârlău. Alături de mine vor fi specialiștii din Instituția Prefectului, dar și șefi ai instituțiilor deconcentrate precum ADS, OCPI, Direcția Silvică sau DSVSA.  Anunțurile privind organizarea audiențelor au fost deja transmise pentru a fi afișate în orașul Hârlău și în comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Ceplenița și Hărmănești.” a spus prefectul.

După audiențe, toți primarii din zonă sunt invitați la o întâlnire de lucru, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și pentru a căuta soluții alături de reprezentanții instituțiilor deconcentrate.

Înscrierile la audiențe se pot face telefonic, la numerele de telefon 0232.421.786 și 0232.421.773 sau prin e-mail: contact@prefecturaiasi.ro.

 

Slider
loading...