Slider

Prefectul în audiențe la Pașcani și Hîrlău

Vezi unde trebuie să te înscrii și când au loc

Veste bună pentru cetățenii care vor să stea de vorbă cu prefectul județului Iași. Reprezentantul Guvernului în teritoriu va relua audiențele apoi vor avea loc întâlniri zonale cu primarii din comunele arondate. Marian Șerbescu va fi însoțit de o echipă de specialiști și speră la rezolvarea problemelor prezentate de cetățeni. Aceștia trebuie mai întâi să se înscrie pe liste la telefon sau pe e-mail.

Prefectul județului Iași, Marian Șerbescu alături de o echipă operativă va veni la Pașcani și Hîrlău în luna martie a.c. pentru a discuta cu cetățenii și a găsi rezolvare la problemele prezentate de ei.

“Voi relua în luna martie organizarea de audiențe în teritoriu. La fel ca anul trecut, audiențele vor fi urmate de întâlniri zonale cu primarii, la care voi fi însoțit de specialiștii în domeniul fondului funciar din cadrul Instituției Prefectului, dar și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate precum Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenția Domeniilor Statului, Direcția Silvică, Inspectoratul de Poliție Județean Iași etc. “ a precizat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

Întâlnirea din Municipiu Pașcani este programată pentru ziua de miercuri, 7 martie, la sediul administrației locale unde sunt așteptați cetățenii din toate comunele arondate. „Pe data de 7 martie mă voi deplasa la Pașcani, unde aștept la audiențe locuitori din acest municipiu dar și din comunele Valea Seacă, Lespezi, Vânători, Hărmănești, Stolniceni Prăjescu, Todirești, Tătăruși, Ciohorăni, Cristești, Miroslovești și Moțca.” a continuat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

Urmează Hîrlău, audiențe stabilite pentru ziua de 15 martie. „La sediul Primăriei Hârlău, îi aștept pe locuitorii acestui oraș, dar și pe cei din comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Cucuteni și Ceplenița.” a concluzionat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

După audiențe prefectul Marian Șerbescu se va întâlni cu primarii acestor unități administrativ teritoriale pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și pentru a căuta cele mai bune soluții pentru comunitățile locale. Cei interesați se pot înscrie la audiențe telefonic, la numerele de telefon 0232.421786 și 0232.421773 sau prin email: contact@prefecturaiasi.ro

Slider
loading...