More

  Prea multi functionari la societatea de salubritate. Pantazi: Acolo trebuie ras totul…

  Array

  Salubritate din Pascani este sufocata, la propriu, de functionarii din birouri. In sedinta de ieri a Consiliului Local primarul municipiului a cerut reducerea numarului lor pentru ca societatea sa nu intre in faliment.
  Discutiile au avut loc dupa ce presedinte Consiliului de Admisntiratie a prezentat raportul de activitate pentru anul 2013.
  Edilul pascanean a criticat activitatea societatii si a cerut reducerea cheltuielor.
  Primarul Pantazi a atras atentia ca sunt prea multi functionari in birouri si ca sunt necesare restructurari pentru salvarea societatii.
  In acelasi context consilierul Dorin Nechifor a cerut introducerea unei taxe de salubritate in locul platii facturilor. In acest fel incasarile ar fi mult mai mari iar serviciul ar fi platit de toti pascanenii.
  Mentionam ca pana la sfarsitul lunii august operatorul de salubritate din Pascani ar urma sa obtina licenta de functionare pentru localitati cu populatia de pana la 50.000 de locuitori. Urmeaza sa fie facute noi dotari pentru a trece la o categorie superioara necesara pentru a participa la licitatie atunci cand servicul de salubritate va fi scos la licitatie de asociatia judeteana ADIS.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sărbătoarea Mărțișorului, la Heleșteni și Scobinți

  Prima zi de primavara aduce si un eveniment cu traditie in comuna Helesteni. Pe 1 martie, la Centrul de zi din satul Harmaneasa va...

  Tânăr de 23 de ani prins la volanul unei mașini în trafic, fără permis

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 207 M, un...

  Șofer reținut de polițiști după ce a condus băut și cu permisul suspendat. Nu era la prima abatere

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat de 49 de ani, din judeţul Suceava, în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp