Slider

Poștașul alergător calificat la naționala mersului forțat! Constantin Văcărașu speră la balcaniadă

Pașcaniul are cu ce – Poștașul Constantin Văcărașu pe locul I la Marșul factorilor poștali. Factorul poștal a reușit din nou performanța să fie pe primul loc la această competiție și să se califice la națională. Pe lângă medalii și trofeu, marele gând este să ajungă din nou la balcaniadă pentru a face numele orașului cunoscut la acest nivel. Pregătirile sunt în toi pentru evenimentul de luna viitoare deocamndată.

Cu siguranță îl cunoașteți pe Constantin Văcărașu. El este factorul poștal ce a reușit de mai mulți ani să ajungă până la cel mai mare nivel de competiția mersului forțat, specific poștașilor. Bărbatul a bifat și în acest an premiul I la faza județeană, ce a avut loc în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, 17 iunie, la Iași, pe stadionul Emil Alexandrescu.

Dat fiind numărul mare de concurenți, aproape 300, calificarea la națională este cu atât mai importantă. Constantin Văcărașu a avut emoții însă a reușit din nou performanța să fie cel mai buni din cei 50 de colegi înscriși la concurs.

Evenimentul se va desfășura la Drobeta Turnu Severin în perioada 6 – 9 iulie, loc unde vor veni cei mai buni poștași din fiecare județ al României și unde primii cinci clasați vor merge la balcaniadă, acolo unde vrea să ajungă și poștașul pășcănean Constantin Văcărașu.

Cel mai îndrăgit poștaș a primit felicitări și mesaje de susținere din partea colegilor.

Poștașul Văcărașu, care se pregătește din iarnă pentru această competiție, mulțumeste familiei și soției că îi înțelege pasiunea.

Premii la faza județena au mai obținut și factorii poștali din Moțca, Cristeți și Volintirești.

Menționăm că angajații Oficiilor Poștale au avut de facut mers forțat 8 km pe stadion.

La faza națională și balcaniadă targhetul este de 10 km.

Slider
loading...