1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021
Array

Pompierii din Târgu Frumos în acțiune

Zi plină pentru pompierii din Târgu Frumos. Ei au fost solicitați să intervină la mai multe incendii produse în oraș, dar și în comunele din împrejurimi. De asemenea au intervenit și la un incendiu în comuna Scobinți – Hîrlău.

În data de 29.03.2017, ora 16:26, Secţia de Pompieri Tg. Frumos – P.l. Hîrlău a intervenit în satul Sticlăria, comuna Scobinţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars: o uşă lemn, 2 geamuri lemn, aproximativ 5 m3 lemn, aproximativ 30 m2 plafon acoperiş lemn. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 În data de 29.03.2017, ora 19:00, Secţia de Pompieri Tg. Frumos – P.l. Hîrlău a intervenit în satul Scobinţi, comuna Scobinţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: aproximativ 4 m2 plafon lemn și mobila din bucătărie. Cauza probabilă a incendiului: scăpări de gaze combustibile.

 În data de 29.03.2017, ora 20:43, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Brătuleşti, comuna Strunga, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran. A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 4 ha. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 În data de 29.03.2017, ora 21:52, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Criveşti, comuna Strunga, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe un teren viran. A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 3 ha. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

DE LA ACELAȘI AUTOR

La cine te duci, dacă te-a abandonat furnizorul de energie

Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță (FUI) desemnat pentru luna decembrie de către ANRE, care trebuie...

(FOTO) O icoană a lui Isus lăcrimează de mai multe zile la Cluj

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor...

Stație mobilă care preia cererile pentru eliberarea actelor de identitate din comunele ieșene

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor (DLEP) Iași va veni în ajutorul persoanelor care locuiesc în comunele...

Furtună pe autostradă: cum a fost faultat Iașul în planul de investiții pe următorii 8 ani

Amânarea finanţării şi realizării A8 în favoarea altor proiecte controversate şi în mod cert mai puţin importante,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI