More

  Politistii au confiscat zeci de pachete de tigari in weekend. O serie de soferi au ramas pietoni

  Array

  news-20100520-04491783-1061310965

  Ca in fiecare sfarsit de saptamana politistii pascaneni au desfasurat actiuni pentru prevenirea infractionalitatii atat in mediul urban cat si in cel rural.

  Cu aceasta ocazie, organele legii s-au deplasat in piete, magazine sau discoteci unde au descoperit o serie de nereguli. Astfel, incepand de vineri 25 ianuarie 2013 si pana duminica 27 ianuarie, 66 de politisti pascaneni au sanctionat peste 100 persoane si agenti economici, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 19.710.

  Biroul rutier a retinut 3 permise de conducere pentru consum de alcool, 1 certificat de inmatriculare si au aplicat un numar de 66 sanctiuni pentru abateri de la codul rutier.

  De exemplu: Mihai Isachi de 49 ani din comuna Miroslovesti a fost depistat, sambata conducand un autoturism marca Fiat, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. La controlul cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,84 mg/l.

  In aceeasi zi, un alt conducator auto a ramas pieton, dupa ce a fost prins fiind sub influenta bauturilor alcoolice la volan. Este vorba despre Vasile Ciosac, care conducea un autoturism marca Audi pe raza localitatii Soci, avand o concentratie de 0,52 mg/l.

  Ambilor soferi li s-au intocmit dosare de cercetare penala pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

  O serie de agenti economici au fost sanctionati pentru fapte comise la Legea 12. Unui agent economic din localitatea Motca, Intreprindere Individuala Marchidan, politstii au confiscat un numar de 23 pachete de tigari de provenienta Republica Moldova si Ucraina si au aplicat o sanctiune de 1000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sâmbătă e mare sărbătoare. Să vă împăcați cu rudele! Se prăznuiesc Sfinţii Trei Ierarhi

  Pe 30 ianuarie, creştinii ortodocşi îi prăznuiesc pe Sfinţii Trei Ierarhi: Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigorie Teologul şi Sfântul Ioan Gură de Aur....

  Alocațiile copiilor vor fi majorate cu 20% de la 1 februarie

  Alocaţiile vor intra de la 1 februarie mărite cu 20%, iar următoarea majorare depinde de decizia Parlamentului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Muncii şi...

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp