19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Poliţist bătut în faţa postului până i s-au rupt pantalonii. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat definitiv după ce a a agresat un poliţist, căruia i-a rupt şi uniforma în timpul faptei. Marian Cezar a primit 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare.

Decizia de condamnare a fost pronunţată de Curtea de Apel Iaşi în urma unui proces în care Marian Cezar, din comuna Oţeleni, nu şi-a recunoscut faptele. Potrivit motivării primei instanţe, Cezar a comis fapta la finele anului trecut, în contextul în care era investigat într-un alt dosar, pentru distrugere. Astfel, pe 12 decembrie, agentul de poliţie Andrei Toma se deplasa pe stradă, în preajma sediului de Poliţie din Oţeleni. Agentul l-a observat pe stradă pe Marian Cezar, care avea asupra sa o boxă portabilă de unde se auzea muzică. Cezar s-a apropiat de poliţist şi l-a lovit cu pumnul în bărbie, după care a vrut să îl lovească cu piciorul în tibie. „Persoana vătămată mai susţine că ulterior a încercat să-l imobilizeze pe inculpat şi să-l încătuşeze, trântindu-l la pământ, cu scopul de a-l imobiliza, însă, deşi s-a luptat cu acesta, nu a reuşit să-l imobilizeze, ambii ridicându-se în picioare. Întrucât în acel moment nicio persoană nu trecea pe stradă, partea vătămată a început să se deplaseze încet cu spatele spre centrul satului, fiind urmărit îndeaproape de către inculpat, care continua să-l ameninţe, să-l înjure şi să-l scuipe“, se arată în motivarea instanţei. Agentul a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale. Instanţa care a dat sentinţa definitivă a decis ca Marian Cezar să plătească şi contravaloarea pantalonilor poliţistului, rupţi în timpul agresiunii.

Sursa Adevarul 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI