19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Peste 1.300 de candidaţi din Iaşi susţin examenul de Titularizare 2018. Sunt disponibile mai puţine posturi complete

Candidaţii se vor prezenta miercuri, 11 iulie, în trei centre de examinare. Proba scrisă durează 4 ore şi începe de la 10.00.

În acest an, la examenul de Titularizare de la Iaşi s-au înscris 1.308 candidaţi. Aceştia vor susţine proba scrisă în unul din cele trei centre de examinare: Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu“, Colegiul Naţional „Costache Negruzzi“ şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“. Sunt înscrişi candidaţi pentru posturi la 55 de discipline, cei mai mulţi fiind la Limba şi literatura română, Sport, Matematică şi Psihopedagogie. La nivelul judeţului sunt disponibile 2.396 posturi, din care 1.060 sunt catedre complete şi 1.336 posturi incomplete. Din cele 1060 posturi complete, 531 sunt în mediul rural, iar 529 se afla în mediul urban. Tezele vor fi evaluate în centre organizate de MEN la nivel naţional, iar primele rezultate vor fi afişate în ziua de 17 iulie. Posturile vor fi ocupate în şedinţe publice la care vor participa doar candidaţii care au obţinut note peste 7. Prima şedinţă publică este programată pe 25 iulie 2018.

Sursa Adevarul 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI