5.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Percheziţii la suspecţii de trafic cu substanţe anabolizante (VEZI FOTO VIDEO)

Actiune DIPI droguriLa data de 17.10.2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au efectuat patru percheziţii domiciliare încinci locaţii de pe raza municipiului Iaşi, la persoane suspectate că depozitează şi comercializează substanţe anabolizante.

În cadrul investigaţiilor, poliţiştii din cadrul S.I.F. au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Actiune DIPI droguri1Astfel, un număr de trei persoane, cetăţeni români, sunt cercetate de poliţişti pentru comiterea, în perioada 2012-2013, unor infracţiuni de evaziune fiscală prin ascunderea bunului ori a surseiimpozabile sau taxabile şi punerea în circulaţie de medicamente fără respectarea prevederilor titlului VIII din Legea nr. 95 din 2006. Acestea sunt suspectate că au eludat impozitele şi taxele datorate către bugetul general consolidat al statului şi au depozitat şi comercializat steroizi anabolizanţi fără a deţine autorizaţii de punere pe piaţă emise de ANMDP şi fără a fi prezentată prescripţie medicală.

În cadrul percheziţiilor, au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, un număr de 10.545 de fiole şi 18.920 comprimate cu diferite denumiri, susceptibile a fi substanţe anabolizante.

Actiune DIPI droguri2

De asemenea a mai fost ridicată suma de 2.210 euro, 270 lei şi un sistem de calcul.

Substanţele care au fost identificate şi ridicate în cadrul percheziţiilor, vor fi prezentate Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale pentru a se stabili natura acestora, urmând a se constata ulterior şi valoarea prejudiciului cauzat.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracţiunilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI