Slider

Pe ritmurile copilăriei, la Clubul Copiilor din Pașcani

Emoții, bucurie și cântece cântate din tot sufletul. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele concursului spectacol “Ritmurile copilăriei”. Evenimentul s-a desfășurat la Clubul Copiilor, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, în prezența familie și profesorilor. Juriul, format din specialiști a ales cine să reprezinte zona la etapa județeană ce are loc la Iași, la sfârșitul lunii.

Zeci de elevi din Pașcani și împrejurimi au participat la cea de-a 14 a ediție a concursului dedicat muzicii populare. Astfel, sala de spectacole a Clubului Copiilor a fost luată cu asalt de participanți și susținători.

După momentul de deschidere, pe scenă au urcat prichindeii care au cântat cum știu ei mai bine, la una dintre categoriile divertisment, folclor și muzică cultă.

După aproape două ore, juriul a desemnat câștigătorii, însă toți participantii, 27 de copii și grupuri vocale, au primit premii.

Etapa zonală a concursului a fost organizat și în acest an de Liceul Teoretic „Miron Costin”, iar premianții vor participa la faza județeană ce va avea loc pe 27 mai.

Slider
loading...