More

  Patru oameni de afaceri pascaneni premiati in cadrul Galei Campioni in Business

  Array

  Azi, 1 noiembrie 2012, ora 9,00, la Hotel Traian, sala Eminescu din Iasi a avut loc  evenimentul intitulat “Campioni in Business 2012″. In cadrul acestei Gale, au fost premiati si 4 oameni de afaceri pascaneni si anumei: Neculai Apostol, Fondator Kosarom, Mihai Miron, Presedinte Ropharma, Doine Cepalis, Director Te-Rox Prod si Sandu, directorul Proinvest.

  Acest eveniment de prestigiu, care are are ca target descoperirea si premierea antreprenorilor de success care nu au stat in lumina reflectoarelor.

  Evenimentul a debutat o idee mai tarziu decat a fost programat, astfel in jurul orei 10.30 a tinut un cuvant de introducere Sorin Pislaru, Redactorul Sef al Ziarului Financiarul, dupa care acelasi jurnalist a tinut o conferinta alaturi de Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors, Vlad Vitcu, Director Corporate Iasi, BCR si Ion Simion, lider servicii de consultanta fiscala pentru antreprenori al PWC Romania.

  A urmat pe scena Fondatorul si Presedintele Triple Helix, Irina Anghel-Enescu, care a avut ca invitati la discutii antreprenorii, Gabriel Mardarasevici, Director General al Radix Communications, Marius Stefan, Director General Autonom Rent a Car, Mihai Miron, Director Ropharma, Neculai Apostol, Fondator Kosarom si Dorel Boris Simiz, Director General Pandora.

  La final au fost premiati cu diplome si trofee cei mai buni afaceristi pet imp de criza printre care s-au numarat si cei patru oameni de afaceri sus mentionati.

  Partenerii evenimentului au fost: Enterprise Investors, BCR, PWC, alaturi de Triple Helix, partener media iar organizator Ziarul Financiar,  .Totul a pornit in data de 10 octombrie, printr-o conferinta de presa la Bucuresti, dupa care in data de 18 octombrie a avut premierea la Cluj a “campionilor” din zona Transilvania si Banat.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI