-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Patinoarul din Pascani se inchide. Vezi cat timp te mai poti bucura de aceasta distractie

 

Mai sunt cateva zile pana cand va puteti bucura de patinoarul din municipiul Pascani. Pe 20 februarie, acesta se va inchide, iar proprietatii au la dispozitie opt zile sa elibereze spatiul. Administratia locala este multumita de acest nou proiect pentru oras, care a adus bucurie, in special in randul copiilor. Astfel, sunt planuri ca si in iarna 2018-2019 sa fie amenajat patinoar, ramand sa fie stabilita locatia.

 

Copiii mai au timp sa se bucure de patine doar in aceasta vacanta intersemestriala, deoarece in mai putin de doua saptamani, patinoarul din Pascani se va inchide. 20 februarie va fi ultima zi, iar apoi in circa o saptamana, agentul economic trebuie sa elibereze spatiul  din parcarea de langa catedrala.

Administratia locala se declara multumita de acest nou proiect, care a fost o surpriza frumoasa in special pentru copii. Pe langa distractia de zi cu zi, au avut loc si competitii cu premii in zile mari. De asemenea, au fost oferite si gratuitati sarbatoritilor si nu numai.

Si in iarna 2018-2019, pascanenii ar putea sa se bucure de un patinoar in oras. Deocamdata, nu se stie daca va ramane aceeasi locatie, insa, reprezentantii primariei spun ca investitorul va plati de aceasta data o taxa de inchiriere pentru spatiu.

Mentionam ca a fost primul an in care in Pascani a fost amenajata o astfel de investitie. A fost deschisa de Sfantul Nicolae, 6 decembrie, iar pretul unui bilet a fost de 10 lei pentru cei care aveau patine si 20 de lei pentru cei care inchiriau.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Radiografia parcurile din Pașcani. Cetățenii dezamăgiți, mobilier distrus – FOTO

Dezastru in parcurile din municipiu Pascani. Asa numitele locuri...

Focar de coronavirus la Pașcani. 11 cazuri confirmate la Compartimentul TBC

Efectele noului val pandemic, se resimt si in municipiul...

Un minor a tâlhărit un trecător în suburbia Boșteni. Băiatul a fost reținut

Un minor de 17 ani a fost retinut, marti,...

Greva de avertisment în toate școlile din Pașcani

A fost greva de avertisment, miercuri, 19 ianuarie, in...

Ziua Unirii – la Pașcani, Ruginoasa și Iași

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...