1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Pașcani: S-a răzbunat pe aparatul de joc, la “păcănele”: l-a făcut una cu pământul apoi a şters-o

După ce a jucat la păcănele şi a pierdut o sumă considerabilă de bani, un ieşean şi-a vărsat nervii pe aparatele de jocuri de noroc. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, şi-a petrecut joi timpul liber la o agenţie de pariuri sportive din municipiul Paşcani, unde şi-a încercat norocul preţ de jumătate de oră. După ce a rămas fără toţi banii din portofel, ieşeanul ghinionist a ales să-şi facă dreptate cu mâna lui.

Supărat din cale-afară că a rămas fără bani, bărbatul a lovit cu pumnii ecranul aparatului la care a jucat până la făcut una cu pământul. După ce şi-a vărsat nervii la păcănele şi a păgubit agenţia de pariuri sportive, ieşeanul a ieşit pe uşă şi s-a făcut nevăzut. Un angajat al societăţii a anunţat oamenii legii imediat după cele petrecute, iar poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

El a fost localizat în scurt timp, iar mai apoi a fost condus la audieri la secţia de poliţie. Agenţii de la Poliţia Municipiului Paşcani au deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar bărbatul ar putea să petreacă până la doi ani după gratii pentru faptele sale.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...