5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Pașcani: Campanie de prevenire a furturilor din locuințe

Actiune proximitatePascaneni nu va scapati casa din ochi! Acesta este sloganul unei campanii de prevenire a Politiei Romane desfasurata si la Pascani.

Zilele acestea mai multi lucratori ai Politiei de Proximitate bat la pas strazile si scarile de bloc din municipiu cu scopul de a-i constientiza pe cetateni cu privire la furturile din locuinte.

Materialele informative in numar de 600 de pliante si peste 1.000 de plicuri sunt distribuite fie in casutele postale sau oamenilor aflati pe strada.

Campania care a fost derulata la nivel national in parteneriat cu o firma de asigurari si a inceput in urma cu mai bine de o luna de zile dar la Pascani pliantele au fost distribuite recent.

Printre cele mai importante sfaturi care se regasesc in plicuri sunt: sa nu oferiti informatii persoanelor straine care se prezinta la usa, sa va asigurati locuintele atunci cand plecati de acasa si cel mai important sa nu postati poze pe retelele de socializare din care sa reiese ca in locuinta exista bunuri de valoare.

Pentru mai multe informatii despre prevenirea furturilor din locuinte sau a altor genuri de infractiuni puteti accesa site-ul www.politiaromana.ro la sectiunea prevenire.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI