More

  Pășcănenii vor cruciulițe în mașină

  Array

  Păşcănenii nu vor să audă de legea care interzice cruciuliţele în maşină. Ei consideră că parlamentari propun astfel de legi pentru a masca adevăratele probleme care duc la creşterea numărului de accidente rutiere.
  Parlamentarii au propus spre dezbatere un proiect de lege prin care să se interzică luminile suplimentare dar şi a cruciuliţelor montate pe parbriz. Potrivit acestora, cruciuliţele sau alte materiale aplicate pe parbrizul sau luneta maşinii scad vizibilitatea şoferului ceea ce duce adesea la accidente.
  Şoferii păşcăneni consideră că legea propusă de parlament este aberantă şi că ar trebui ca aceştia să ia măsuri legate de semnalizarea corespunzătoare a şoselelor sau a gropilor existente ceea ce reprezintă întradevăr motivele din cauza cărora creşte numărul de accidente rutiere.

  Și reprezentanţii bisericii contrazic  argumentele aleşilor guvernului, ba mai mult sunt de părere că o icoană sau o cruce în maşină ne oferă o protective divină necesară la un drum lung.

  Legea prevede că obturarea imaginii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale se sancţionează cu o amendă minimă de 472 lei şi între 9 şi 20 de puncte. În această lege însă nu intră în acest moment şi cruciuliţele sau icoanele prinse pe parbriz.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI