More

  Pășcănenii vor bani pentru medicamente

  Array

  Problemele de sănătate şi veniturile mici îi copleşesc pe păşcănenii care se prezintă la audienţe şi solicită bani pentru medicamente. Numai în această săptămână au venit la Primărie 3 cetăţeni cu boli grave a căror tratamente trec de câteva mii de lei.

  În această situaţie se află Vasile Răţoi din Paşcani. Bărbatul suferă de cancer şi necesită un tratament care ajunge la 1500 lei. Deoarece pensia este foarte mică, bărbatul s-a prezentat la audienţe pentru a cere sprijin financiar administraţiei locale.

  Aceeaşi problema o are şi Rodica Grămadă. Păşcăneancă are nevoie de 2400 lei pentru a face un tratament urgent la picioare. Femeia spune că nu aşteaptă să îi fie oferită toată suma însă un ajutor cât de mic este binevenit.

  Şi un alt bătrân a cerut bani pentru medicamente azi. Pentru toţi, răspunsul administraţiei locale a fost că li se va face anchetă după care vor primi o sumă de bani în funcţie de necesităţi.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au prezentat 15 păşcăneni. Printre cele mai numeroase solicitări au fost de fond funciar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp