More

  Pasageri moldoveni, sinistrati la Pascani. Printre ei un copil si cativa batrani. Primaria i-a cazat la un restaurant (VEZI VIDEO)

  Array

  Noapte de cosmar in suburbia Gastesti din Pascani . 18 moldoveni au stat cateva ore in frig, pe marginea soselei, dupa ce motorul autocarului cu care calatoreau a luat foc. Printre ei se afla si un copil de sase ani si cativa oameni in varsta. Ei se intorceau din Italia, cei mai multi de la munca si mergeau acasa in Republica Moldova.

  Autocarul s-a defectat in jurul ore 2 noaptea si a fost reperat si de o patrula de polistiti. Oamneii legii au incercat sa ii convinga pe calatori sa paraseasca autocarul pana la repararea lui si sa merga intr-un loc incalzit. Dupa ce au refuzat de doua ori ajutorul oferit de autoritatile locale, rapusi de frig si foame moldovenii au accptat invitatia viceprimarului municipiului, Vasile Axinte, la o gustare si un ceai cald. Ei au multumit autoritatilor locale pentru ospitalitate.

  Reprezentantul primariei i-a cazat la restaurantul Select iar copilul a fost dus la Spitalul de Urgenta din Pascani , pentru investigatii.

  Din fericite minorul nu s-a imbolnavit in urma frigului suferit si s-a intors teafar la parinti

  Cazul a ajuns in in atentia celor de la Inspectoratul General de Urgenta dupa ce unul dintre pasageri a sunat la numarul de urgente 112.

  Pana la urma a sosit un alt autocat din Republica Moldova pentru preluarea calatorilor si repararea celui stricat. Calatorii s-au aratat nemultumiti ca au fost lasati sa astepte atatea ore si au spus ca nu vor mai apela la serviciile acestei firme de transport.

  Mentionam ca nota de plata pentru masa oferita calatorilor din Republica Moldva a fost achitata de viceprimarul Vasile Axinte, nu din bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANUNT

  Comuna Helesteni, judetul Iasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectoarele cadastrale 25, pe o perioada de 60 de zile calendaristice, conf art...

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp