8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Parlamentar pascanean, premiat pentru politica externa

Este vorba despre senatorul PSD Florin Constantineascu, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din cadrul Senatului Romaniei.
El a fost apreciat pentru activitatea politica pentru anul 2013 mai ales in cadrul comisiilor parlamentare de politica externa.

Mentionam ca evenimentul a avut loc in cursul zilei de ieri la Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică.

Comunicat de presa

Miercuri, 19 martie 2014, domnul senator Florin Constantinescu, Preşedinte al Comisiei pentru transporturi şi energie a primit Premiul pentru întreaga activitate parlamentară pe parcursul anului 2013 în cadrul evenimentului organizat de Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică – Decernarea premiilor diplomatice pentru anul 2013.
Domnul preşedinte Florin Constantinescu, în calitate de gazdă a evenimentului, a mulţumit organizatorilor, în special domnului Prof.Dr. Anton Caragea, pentru alegerea Parlamentului ca locaţie pentru organizarea premiilor diplomatice pe anul 2013.
În cuvântul de deschidere, domnul Florin Constantinescu a salutat prezenţa Excelenţei sale, Ambasadorul Omer Berzinji, reprezentantul Republicii Irak în România : « Apreciez profesionalismul şi energia prin care s-a distins Excelenţa sa, dorinţa de a transforma România într-un partener special al Republicii Irak, reuşind în doar un an să crească de 10 ori numărul delegaţiilor economice, culturale şi politice trimise de Irak în ţara noastră în ultimii 10 ani.» De asemenea, domnul senator Florin Constantinescu a adresat un cuvânt de recunoaştere şi de apreciere pentru Excelenţa Sa, Saad Al Kobaisi, Ambasadorul Statului Qatar în România, precum şi pentru ceilalţi reprezentanţi ai Corpului Diplomatic acreditat în România prezenţi la eveniment.
După înmarea premiului, domnul preşedinte Florin Constantinescu a adresat organizatorilor un cuvânt de mulţumire, exprimându-şi convingerea că şi pe viitor va promova imaginea României şi va sprijini dezvoltarea relaţiilor internaţionale. Trecând în revistă principalele momente ale anului 2013, domnul Florin Constantinescu a afirmat că « acordarea Premiului pentru întreaga activitate parlamentară pe parcursul anului 2013 este nu doar o recunoaştere a activităţii sale, dar şi o recunoaştere a rolului Parlamentului României în promovarea activităţilor sale în întreaga lume şi în dezvoltarea relaţiilor internaţionale ». În încheierea evenimentului, domnul senator Florin Constantinescu i-a înmânat domnului Prof. Dr. Anton Caragea Medalia Senatului României.
La decernarea premiilor diplomatice pentru anul 2013 au mai participat: Bogdan Alexa, consilier parlamentar, senatori şi deputaţi din Parlamentul României, reprezentanţi ai Institutului de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică, reprezentanţi ai mediului academic, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat în România.

20 martie 2014

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI