More

  Părerile păşcănenilor întorşi din străinătate. Este bine, dar se poate mai mult!

  Array

  Cei plecaţi la muncă în străinătate nu uită de locul unde au crescut. Reveniţi în locurile natale, după câteva luni sau chiar câţiva ani, o mare parte dintre “stranieri” au rămas impresionaţi că s-a mai schimbat ceva prin Paşcani.
  De exemplu, această familie locuieşte de 15 ani într-un oraş din Italia. S-au obişnuit cu stilul de viaţă de acolo, dar revin câteva săptămâni pe an cu mare drag în Paşcani să fie alături de cei rămaşi acasă.
  Soţii au păreri împărţite despre cum s-a schimbat oraşul de-a lungul timpului.

  stranieri

  Ciprian şi Ana spun că ar trebui să se mai lucreze la străzi şi să fie aduse îmbunătăţiri în oraş, de la curăţenie până la spaţii de joacă pentru copii sau parcări şi locuri de recreere.

  De exemplu, un magazin cu produse consumabile pentru copii în parcul Municipal ar fi bine primit de către cei care îşi petrec o parte din timp jucându-se acolo. Sau luciul de apă să fie amenajat cu bărcuţe şi hidrobiciclete.

  Nu sunt singurii păşcăneni care spun că oraşul s-a schimat de-a lungul anilor, în bine. Florentina şi Bianca au revenit de câteva ziele în Paşcani, din Italia. Ele spun că totul este mai ordonat şi schimbat.

  Menţionăm că în acest an, administraţia locală a reuşit să asfalteze mai multe străzi din oraş şi sunt în reabilitare Esplanada, scările mari şi cele mici. De asemenea, se toarnă asflat pe stradă Unirii şi urmează să se între şi în cartiere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp