Încercare de normalizare a relaţiilor dintre putere şi opoziţie, la Paşcani. După ani de zile de scandal care a generat blocaje administrative atât la nivel legislativ cât şi al serviciilor publice primarul Dumitru Pantazi şi liderul opoziţiei, Marius Pintilie s-au întâlnit pentru a găsi soluţii.
Discuţia a avut loc astăzi la iniţiativa edilului, în biroul său, şi a fost făcută publică de liderul PNL, în cadrul unei conferinţe de presă.
Marius Pintilie a precizat că liberalii sunt dispuşi să participe la orice fel de dezbateri pentru rezolvarea problemelor păşcănenilor.
Reprezentantul opoziţiei a admis că pot avea loc şi negocieri politice pe marginea proiectelor de hotărâre. El a precizat că liberalii doresc ca proiectele iniţiate să intre în dezbaterea legislativului local nu să fie uitate prin sertarele Primăriei şic a respecta decizia majorităţii din Consiliul Local.
Menţionăm că PNL aşteaptă de luni de zile să intre în dezbatere şi aprobare proiectele privind ajutoarele pentru investitori şi parcările cu plată.

Slider
loading...