12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

(P) Investiţii în utilaje şi echipamente de ultimă generaţie, la Mobila SACO

Investiţii în utilaje şi echipamente de ultimă generaţie, la Mobila SACO

Producător păşcănean de mobilier din lemn masiv, Mobila SACO a investit în utilaje şi echipamente moderne pentru a creşte producţia şi a mulţumi cât mai mulţi clienţi.

Iubitori de frumos şi calitate, cei de la Mobila SACO şi-au îndeplinit dorinţa de a oferi clienţilor mobilier unicat – clasic sau modern.

Întrebaţi cum au ajuns până aici, ne-au introdus în povestea lor:

„Când lucrurile sunt făcute cu drag, parcă tot ce îţi doreşti prinde contur. Cu suflet şi măiestrie lucrăm piese de mobilier unice şi inspirate de personalitatea fiecărui client în parte. Din dorinţa de a satisface nevoile pieţei cât mai bine, am hotărât să dotăm atelierul cu utilaje şi echipamente de ultimă generaţie. Prin automatizarea mai multor operaţii de prelucrare a lemnului, suntem gata să vă oferim mobilierul potrivit pentru casa dumneavoastră . Valorile ce ne definesc sunt calitatea şi originalitatea produselor, experienţa şi inovaţia, înţelegerea şi satisfacerea permanentă a nevoilor clienţilor. Ne plac provocările şi ne place să vedem clienţii mulţumiţi, de aceea nu refuzăm proiectele complicate.”

Cu fabrica pregătită, Mobila SACO a pornit în căutare de meşteri pentru a-şi mări echipa. Dacă eşti bun tâmplar, cei de la Mobila SACO te aşteaptă cu CV-ul în incinta depozitului SACO, pe strada Moldovei. Dacă nu ştii tâmplărie, dar cunoşti oameni potriviţi pentru acest post, recomandă-le Mobila SACO. (www.mobilasaco.ro)

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI