Slider

De mâine, se redeschide restaurantul Royal Castle, din Paşcani. Meniul este diversificat pentru cei care vor să treacă pragul localului şi băuturile, de asemenea. Pizza, fripturi, supe sau deserturi gustoase se regăsesc în meniu sau se pot face diferite preparate în funcţie de cerinţele clientului. Programul este de la ora 13:00 şi până la ora 23:00.

De mâine, 29 aprilie, se redeschide restaurantul Royal Castle, de pe strada Moldovei, la ieşirea din Paşcani spre Moţca. Cei care vor să se destindă în minivacanţa de 1 Mai, şi nu numai, pot petrece timp de calitate în localul cu un design deosebit şi atmosfera de neuitat.

royal castle

Meniul este diversificat iar băuturile dintre cele mai alese. Se pot servi preparate din carne de pui sau porc, pește, spaghete şi una dintre cele mai bune pizza. De asemenea, se pot găti mâncăruri în funcţie de preferinţele clienţilor, vegan sau fără gluten.

Locaţia are şi terasă, pentru zilele frumoase de vara, unde va puteţi destinde cu un fresh sau îngheţată. De asemenea, bucătării va pot pregăti la grătar şi tradiţionalii mici, cu o bere rece.
Mai mult decât atât, acolo se pot organiza şi cele mai reuşite evenimente din viaţă fiecăruia. Nunţi, botezuri, cumetrii, petreceri onomastice şi altele.

Restaurantul aparţine renumitului chirurg, Abdalla Bashir, de la Spitalul CF Paşcani. Medicul reuşeşte cu succes să fie în acelaşi timp un om de afaceri bun şi un doctor care salveazăvieţi zi de zi. Priveşte afacerea pe care o are că pe un hobby şi un mod de relaxare şi de ocupare a timpului liber, când o să ajungă la vârstă pensionarii.

Abdalla Bashir

Menţionăm că restaurantul este deschis de luni până duminică, de la orele 13:00 şi până la orele 23:00. Acolo găsiţi şi cazare la preţuri bune şi condiţii de lux.

s3260894

s3260891

s3260888

s3260885

Slider
loading...