3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Oferte pentru cei care iubesc copiii și caută un loc de muncă

copii-centru-de-zi2

Educator, psiholog sau asistent medical, acestea sunt doar cateva dintre cele peste 30 de posturi disponibile pentru cei care doresc sa lucreze intr-un centru de plasament, centru de zi sau chiar la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi. Concursul este programat pentru data de 18 noiembrie a.c., iar doritorii isi pot depune cererile de inscriere, insotite de toate actele necesare la sediul institutiei, la Serviciul de Resurese Umane, pana la data de 21 octombrie.

Pentru majoritatea angajaţilor se cer studii medii sau postliceale, doar în vederea ocupării funcţiei de asistent social, psiholog şi educator fiind necesare studiile superioare. Locurile vacante sunt si la institutiile aflate in subordinea Directiei din Pascani, Targu Frumos si Harlau. Acestea sunt pentru Centrul Zonal Paşcani – psiholog, C.S.”Sf. Neculai” Paşcani – educator, pentru C.S.S.C. Tg. Frumos – educator si supraveghetor noapte, iar pentru C.I.A. Hîrlău – asistent medical si infirmier.
Dosarul candidaţilor trebuie să conţină: cerere de înscriere, însoţită de CV, copie buletin, copie după capitolul din carnetul de muncă ce reflectă activitatea desfăşurată, adeverinţă de la medicul de familie, copii după actele de studii şi calificare şi cazier sau declaraţie pe propria răspundere privind antecedentele penale. Actele se depun la sediul DGASPC Iaşi, situat pe str. Vasile Lupu, nr. 57A, la Serviciul Resurse Umane, până la data menţionată. Pentru informaţii suplimentare, ieşenii pot apela 0332/407.790.

Date suplimenatre gasiti aici

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI