-2.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

O profesoară de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” a ieșit la pensie

O profesoară de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” și-a luat rămas bun de la elevi și de la ani în care le-a fost îndrumător, ajutând la formarea multor generații. Este vorba despre profesoara de matematică Florinela Popa. Acesta a fost felicitată de colegi în cadrul ședinței consiliului profesoral. De asemenea, un alt membru de nădejde al unității de învățământ, Cecilia Ungureanu a ieșit la pensie.

“1 septembrie, ca în fiecare an, înseamnă un nou început, atunci când vorbim de școală. Însă pentru colegiul nostru, această dată din anul școlar actual a însemnat mult mai mult.

Chiar dacă ședința consiliului profesoral se prefigura a fi una tradițională, tehnică, am avut cu toții “bucuria” de a ne înșela.
În partea a doua a ședinței am “păcălit” autentic timpul, care, pentru o oră, de dragul nostru, a știut să curgă în sens invers, aducând împreună oamenii școlii de ieri și de azi.
Totul, datorită a două doamne minunate care și-au făcut debutul în frumoasa vârstă a pensionării : doamna profesor de matematica Florinela Popa și doamna operator Cecilia Ungureanu.

Alături de cele mai sincere gânduri venite din partea noastră, actualii dascăli ai școlii, emoțiile doamnei profesor Florinela Popa s-au intensificat odată cu mesajele foștilor elevi și mai ales cu cele ale foștilor colegi de catedră alături de care dumneaei a avut atât de multe experiențe profesionale. I-au fost cu toții alături. Și, cu toții au contribuit la creionarea arcului peste timp: tumult de amintiri, sute de experiențe de dascăl”, se arata intr-o postare publicată pe o rețea de socializare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt privind finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”

SC IRIS GHEŢ TRANS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului...

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...