15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

O noua transa de bani pentru Primaria Pascani de la Guvern si Consiliu Judetean. Maine, Sedinta de indata pentru impartirea banilor

Primaria Pascani a primit o noua transa de bani de la Guvern, dupa solicitarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 61/2012. In acest sens bugetul local a primit un nou cadou nesperat de 3.745.619,95 lei cu care va achita din datoriile pe care Primaria le are de achitat catre Prest Serv Apa – 3.220.000 lei, cateva unitati de invatamant din oras: Colegiul National “Mihail Sadoveanu”-119.345,30, Colegiul Tehnic “Unirea”-177.438,31 lei, Liceul Teoretic “Miron Costin”-43.339,87 lei si Eco Salubritatea-aproximativ 1 miliard lei.

Tot astazi, Primaria Pascani a primit de la Consiliul Judetean, in urma Sedintei ce a avut loc la Raducaneni, 2 miliarde de lei, cu care vor fi achitate datoriile lasate de fosta administratie si anume furnizorii de bunuri si servicii.

Maine, incepand cu ora 9.00, va avea loc o Sedinta de Indata pentru impartirea banilor primiti.

Mentionam ca Primaria Pascani a primit in ultimele 2 luni si jumatate suma totala de 160 miliarde lei de la Guvern, in prima faza a primit 37 miliarde 450 mii, a mai venit o noua rectificare de 61 miliarde, dupa care primaria a mai primit inca 47 miliarde. Ultimele doua rectificari au adus 15 miliarde in prima faza iar acum Primaria a mai primit inca 37 miliarde. Partea deosebita este ca bugetul local a castigat in ultimele doua luni aproape totalul sumelor pe un an de zile, cu mentiunea ca din taxe si impozite Primaria castiga 100 miliarde iar din cota impozitelor mai incaseaza inca 100 miliarde.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI