Slider

Comuna Tatarusi are de câteva zile o maşină nouă de pompieri. Autospeciala, care a fost adusă de curând în localitate, îi va ajuta pe voluntarii din cadrul Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă, să ajungă cât mai rapid la solicitările din satele din preajma. A fost cumpărată cu bani de la bugetul local şi este dotată cu tot ce trebuie pentru ca pompierii din Tatarusi să facă faţă situaţiilor de risc din gospodăriile sătenilor.

Pompierii din comuna Tatarusi au de zilele trecute o nouă autospecială. Maşina a fost cumpărată cu bani de la bugetul local şi a costat 20.000 de euro. Nu este nouă, ci second-hand, asta deoarece în prima situaţie suma era chiar şi de zeci ori mai mare, spune edilul comunei, Costel Iosub.
Autospeciala are şapte locuri şi este dotată cu furtune în rola şi cele de tip A, B şi C, distribuitoare, scară şi altele, pentru ca pompierii voluntari să îşi facă treaba cât mai bine.
Menţionăm că ultima maşină care a fost folosită pentru situaţiile de urgenţă din comună timp de 30 de ani, a fost scoasă din uz de anul trecut.
De asemenea, Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din Tatarusi are o tradiţie de peste jumătate de secol, iar în comună sunt circa 100 de pompieri voluntari.

Slider
loading...