18.6 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

O nouă etapă în realizarea unei platforme de depozitare a gunoiului de grajd în Miroslovești

Proiectul privind „Construire platformă de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Miroslovești” prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se află într-o nouă etapă spre implementare. Dintr-o adresă venită la primărie reiese faptul că în perioada următoare se vor organiza procedurile de licitație în vederea achiziționării de echipamente pentru un număr de 54 comune, printre care și Mirosloveștiul.

Astfel, cei de la Minister au solicitat clarificări pe proiect privind utilajele necesare cât și echipamentele de care comuna urmează să beneficieze. „Este un proiect necesar unei comunități deoarece vine în sprijinul celor care dețin animale și nu au ce face cu gunoiul de grajd. Mă refer aici mai ales la oamenii de afaceri din zonă care dețin animale. Pe lângă platforma de depozitare ce urmează a fi amenajată vom dispune în comună de echipamente ca încărcător frontal 65-70 cai putere (CP), tractor minim 100 cp, două remorci una cu o capacitate de 2000 – 4000 kg iar alta de minim 5000 kg, vidanjă – 5000 kg, mașină de împrăștiat gunoi și un tocător compatibil cu tractorul”, a declarat primarul comunei Miroslovești, Constantin Cojocaru.

Sursa Jurnalul Regional

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI